keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Syntymäpäiväni kunniaksi Hyrulen historian havinaa

Jälleen vuosi mittarissa ja harmaita hiuksia plakkarissa! Mahtaa olla huono merkki, kun heräilen luonnostani ennen yhdeksää, vaikka en olisi edes asettanut itselleni herätystä. Seuraavaksi varmaan pitää lähteä sauvakävelylle ja bingoon. Ja ostaa kesäksi uusi tuulitakki. Sellainen violetti.

Urgh!

Ajatus nostatti hieman oksennusta kurkkuun. 21 on itse asiassa aika katu-uskottava ikä. Oikein sopiva tällaiselle yliopistohipsterille. Voisinkin sitten tyytyväisenä lopettaa ikääntymiseni tähän, kiitos!

Vuosi sitten julkaisin syntymäpäivänäni uuden videoblogauksen youtubessa. Jatkan tätä perinnettä (Ehkä se on nyt perinne, kun teen sen toistamiseen), ja aihekin on melko samanlainen. Vuosi sitten änkytin vaivaantuneesti Zelda-aiheisesta mangasta, jota olin onnistunut netistä haalimaan. Nyt vuorossa on mietteitäni Hyrule Historia -nimisestä Zelda-opuksesta. Sarjan fanipoikana olisin voinut vaahdota kirjasta vaikka puoli tuntia, mutta yritin tiivistää ajatukseni kaikille ymmärrettävässä muodossa 11 minuuttiin. Toivottavasti pidätte uusimmasta pätkästä, vaikka kaikki tämä suustani erittyvä fanipojan kuola saakin minut ajottain sönkkäämään. :DNo mutta se siitä mainostusosuudesta. Mitä aion tehdä juhlistaakseni syntymäpäivääni? Tänään on juuri sopivasti Iron Man 3:n ensi-ilta, joten menen katsomaan sen päivänäytöksessä Ollin kanssa. Samalla saan erinomaisen tekosyyn jättäytyä pois päivän ainoalta luennolta (Tiedän, kunnon yliopistomentaliteetti). Odotukseni ovat varovaisen korkealla elokuvan suhteen, vaikka Avengers asettikin riman niin korkealle, ettei sitä pelkän Iron Manin voimin millään ylitetä. Jos toiminta on näyttävää ja Robert Downey Jr. heittää leffan aikana vähintään viisi hyvää läppää, koen tulleeni viihdytetyksi. Illan päätteeksi olisi sitten tarkoitus mennä päihtymään Tiiman, Indeksin ja Kultun vappusaunaan. En siis itse tietenkään sauno, menen vain nauttimaan akateemisesta ryyppäämisestä.

Tästä voi tulla hyvä päivä :)

1 kommentti:

  1. Hieno video, hieno kirja! Kyseinen opus löytyy minultakin ja vielä kirjahyllyn kunniapaikalta. (Mitään muuta koko hyllyssä ei taida ollakkaan. ;-))

    VastaaPoista