maanantai 6. toukokuuta 2013

Tämän kevään Lumia

Voin onnekseni todeta, että olen viimeinkin siirtynyt tälle vuosikymmenelle, taskustani löytyy nimittäin tätä nykyä älypuhelin! Sain äidiltä syntymäpäivälahjaksi Nokia Lumia 620:n. Tältä siis tuntuu elää tulevaisuudessa!

Tätä ennen minulla oli kahden ja puolen vuoden ajan hyvin halpa nokialainen, jossa oli kyllä kosketusnäyttö. Se oli kuitenkin kuppainen teiniluuri, joka jaksoi hädin tuskin pyörittää omaa käyttöliittymäänsä ja oli muutenkin vaikea vehje. Höttöisyydestään huolimatta se palveli minua armeijassa ja arjessa. Pari kuukautta sitten se sanoi lopulta riks raks ja poks kohdattuaan kivisten portaiden mahdin. Nyyh.

Lumia 620 on Lumia-tuoteperheen edullisemmasta päästä. Tämä kahden ja puolen sadan luuri on hintaansa nähden erittäin kova vehje, osittain koska siinä on kalliimmista malleista tuttu nopea prosessori. Sovellukset rullaavat vinhasti ja Windows 8 on mielestäni näppärän helpposelkoinen käyttöliittymä kännykässä. Olen nauttinut esimerkiksi Spotifyn ja Netflixin tarjoamista elämyksistä junaa odotellessa ja kävelyllä käydessäni!

Junassa lojumisesta puheen ollen: Kävin viikonloppuna Kemijärvellä moikkaamassa kavereitani ja elämässä pari päivää ilmaiseksi vanhempien kämpillä. Mikäpä sen mukavampaa! Tietysti yksi hyvä tekosyy oli myös jääkiekon MM-kisat. Kovimmat kisastudiot pidettiin perinteisesti Harrin kämpillä, kuten aina! Kirjoitin jo viime vuonna siitä, kuinka kiekon maailmanmestaruuskisat ovat salainen paheeni. Normaalisti kun urheilun seuraaminen on yhtä mielenkiintoista kuin mainos-tv:n tuijottaminen, mutta lätkä jaksaa viihdyttää jopa kaltaistani vätystä.

Yllättäen huomaan, että pelkkä maajoukkueiden mittelö ei enää riitä täyttämään kiekonnälkääni. Vanhempieni kämpillä näkyi uuden Sonera koti-TV:n ansiosta myös NHL-otteluita. NHL on pienen kaukalon ja fyysisen pelin ansiosta siistiä seurattavaa! Pitää kai rajoittaa tätä intoilua, ennen kuin muutun tuulitakkiin ja Anaheim Ducks -lippikseen pukeutuvaksi kiekkomongoloidiksi!

Okei, nyt pitäisi vielä löytää voimia taistella loput tentit läpi ja kirjoittaa kaksitoista sivua luentopäiväkirjaa. Kiirettä siis pitää, etenkin kun pelihylly suorastaan pursuaa pelejä, joita haluan päästä pelaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti