torstai 18. heinäkuuta 2013

Animal Crossing New Leafin arvostelu.

Uusimmassa videoarvostelussa ei edes tapeta ketään. Mitä helv...Joku saattaakin muistaa, että vuosi sitten höpisin DS:n Animal Crossingin ihmeellisyydestä. Koska Nintendon näppärä sarja nappasi minut kertaheitolla mukaansa, oli uusin osa suorastaan pakko-ostos. Höpisin kameralle jo melkein kaksi viikkoa sitten, mutta työrauhan puutteen takia sain editoitua arvion vasta nyt. Ääneni on videolla ärsyttävän käheä, luultavasti koska edellisenä iltana oli aika villi meininki Kemijärven yöelämässä, hah hah!

Uusi retroluolaston jakso ilmestyy aika varmasti vielä tällä viikolla. Tarkoituksena olisi tehdä kaksi jaksoa kuukaudessa, ja siihen päälle tavallisia arvioita sekä satunnaista pelaamista... Ja ehkä joskus uusavutonta kokkaustakin, kunhan inspiraatio iskee.

Ainakin kesällä pysyn aikataulussa, mutta saa nähdä miten syksyn kiireet verottavat kallisarvoista vapaa-aikaani. Ainakin lokakuussa tulee olemaan suoranainen uutuuspelien tulva, jota odotan kauhunsekaisella innolla. Viime vuosi oli pelien suhteen lievä pettymys, mutta tänä vuonna jo kaksi Zeldaa, uusi Sonic sekä kuudes Pokémon-sukupolvi ajavat minut kii... *krhm* lapsenomaiseen intoon.

2 kommenttia:

 1. Hyvä arvostelu, josta syystä peli alkoi kiinnostamaan. En ole Animal Crossingeja koskaan pelanut ja osin asiaan on juuri vaikuttanut pelien juonettomuus.

  PS. Lopun Dark Souls justka nauratti. Mahtava peli, jonka läpäistyä koki tulleensa mieheksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Animal Crossing ei sovi kaikille. Kehottaisin silti kokeilemaan, mikäli alkoi kiinnostaa! Se on siinäkin mielessä hyvä, että sitä voi pelailla muiden pelien lomassa. Ainakaan New Leafin parissa ei tarvitse stressata läpäisystä tai muusta tyhjänpäiväisestä. :)

   Ja Scallionin ihmeelliset seikkailut Dark Soulsin maailmassa ovat vakuuttaneet minut siitä, etten tule peliä hankkimaan. Helpompienkin pelien parissa tulee nimittäin raivottua. :'D Silti huikea peli, sitä en voi kiistää.

   Poista