maanantai 12. elokuuta 2013

DuckTales Remastered -videoarvostelu

Kello on lyönyt puolenyön yli, joten voin hyvällä omallatunnolla julkaista videoarvostelun DuckTales Remasteredista. Peli ilmestyy tämän viikon aikana suurin piirtein kaikille pelilaitteille (Paitsi Xbox 360:lle vasta syyskuussa), mutta suureksi onnekseni pääsin siihen käsiksi jo etukäteen. En suinkaan siksi, että saisin tehtyä paskan videon nettiin ajoissa, vaan siksi että kirjoitin pelistä ihan oikean arvostelun IGN Suomeen. Kannattaa käydä lukaisemassa tuo kirjallinen mielipiteeni, jos pelkää spoilaantuvansa ikivanhasta Ankronikka-pelistä videon katsomalla.

Uskoisin muuten ratkaisseeni kiusallisen ongelman, joka on aiheuttanut videoissani kummalista sahalaitaa etenkin Chrome-selaimella katsottaessa. Kyse oli sinänsä mitättömästä säädöstä, mutta nyt uskoisin kaiken olevan viimeinkin kunnossa. Jee jee!

Huomenna pakenen pariksi päiväksi mökille ryyppäämään ja relles… Siis nauttimaan ulkoilmasta ja tervehenkisestä tekemisestä kaukana netistä ja sähköistä. Sen jälkeen pääsenkin sitten palaamaan takaisin Ouluun ja valmistautumaan opiskeluiden jatkamiseen. Tämä kolmen kuukauden tauko on saanut meikäläisen gonahtamaan niin pahasti, että saa nähdä pääsenkö enää tenttejä läpi lainkaan, haha!

1 kommentti:

  1. Just aamulla palasin vuosien tauon jälkeen originaalin kimppuun ja intauduin kuvaamaan pienen videonkin pelityksestäni:
    http://teraskasine.wordpress.com/2013/08/12/erkko-variksen-pelimuistot-duck-tales/

    Yritän saada pelin ladattua, jos Visa Electron toimii Wii U:ssa.

    VastaaPoista