lauantai 17. elokuuta 2013

Tämän viikon pikku ilonaiheetHuh! Onpas tässä ollut mainio viikko! Videoarvostelun jälkeen en olekaan ehtinyt kirjoitella blogiin mitään ihmeellisempää. Pidän tässä pienen kertauksen viime aikojen kuulumisista.

Mökki

Meillä on ollut Tohmon hyypiöiden kanssa jo muutaman kesän ajan perinteenä viettää kaljantäyteinen viikonloppu Harrin mökillä. Tänä vuonna näytti pahasti siltä, ettei aikataulujen sovitus vain onnistu, mutta maanantaina tilaisuus sitten koitti. Mikä parasta, Ollikin pamahti matkaamme. Sen kummempia selittelemättä ajattelin nakata tähän pari valittua kuvaa tästä kesän finaalina toimineesta kolmen päivän reissusta. Klikkaamalla niistä saa jotain selvääkin. Ja osaa niistä ei todellakaan voi selittää...Oulu

Tostaina pääsin vihdoinkin palaamaan tänne etelän lämmössä paistattelevaan, elämää sykkivään, väkimäärältään ylittämättömään, pakokaasulta haisevaan, sääskistä vapaaseen, alati tuuliseen ja loputtoman hurjaan vauhtimestaan. Käytännössä koko kesä meni Kemijärvellä roikkuessa, mikä oli tietenkin osaltaan mukavaa aikaa. Töitä kirjastossa, ilmainen ruoka ja eläminen, tuttuja naamoja... En voi valittaa! Toisaalta QStockissa vietetyn viikonlopun jälkeen iski jo melkoinen "koti-ikävä". Nyt olenkin ottanut kaiken irti parista ensimmäisestä päivästäni syksyisessä Oulussa. Olen käynyt leffassa, pyöräilemässä ja viettämässä muuten vain aikaa kaupungilla... Sekä istuskellut kotosalla ja uppoutunut pelien ääreen. Oi tätä yksin elämisen autuutta!


 Pelit. Pelit pelit pelit pelit pelit!!!

Edellisestä kappaleesta päästäänkin aasinsillalla peleihin. Nyt kun olen jälleen kämpilläni kaikkien konsoleiden äärellä, on minulla ollut runsaasti aikaa ja mahdollisuuksia pelailuun. Super Nintendon Donkey Kong Country on saanut osakseen vähintään yhtä paljon aikaa kuin Wii U:n New Super Mario Bros. U. Olenpa niiden lisäksi tuskaillut NES:n Turtles-pelien äärellä. Pitää olla todellinen Sherlockin pikkuserkku arvatakseen, mikä on seuraavan Retroluolaston aihe...Tämän päiväinen päivitys oli jälleen aika tiivis, mutta ehkäpä jaksan taas aktivoitua paremmin kun syksy alkaa oikeasti olla käsillä. Ennen pitkää jatkan opiskelua, tapaan opiskelukavereita, miittaan armeijakavereita, miittaan pelaajaboardilaisia ja kulutan vähäisiä opintotukiani loppuvuoden uutuuspeleihin. Jösses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti