maanantai 16. syyskuuta 2013

Retroluolasto: Dino Crisis

Perjantai 13. päivän raivokohtaukseni jälkeen voin enemmän tai vähemmän ylpeänä esitellä uusimman videoni: Viikolla myöhästyneen retroluolaston jakson, jonka pääaiheena on Dino Crisis -kauhuseikkailu. Kyllähän sen kaikki tietävät, että en voi viettää montaa kuukautta fiilistelemättä dinosauruksia!Tätä PS1:n klassikkoa on tullut pelailtua viime aikoina tasaisen varmasti, joskin hitaasti. Kuuntelin vähän aikaa sitten uudelleen Pelaajaboardcastin jakson, jossa keskusteltiin selviytymiskauhupeleistä. Niinpä rohkaisin mieleni ja metsästin Dino Crisiksen käsiini huutonetistä. Toisinaan illan hämärryttyä sammutan valot, nakkaan kuulokkeet korville, piiloudun puoliksi peiton alle ja heitän pelilevyn PS1:n syövereihin. Myönnän suoraan, että seitsemän pelitunnin jälkeen en ole päässyt seikkailua vielä läpi, mutta hyvältä se on tuntunut. Kehtaan hädin tuskin myöntää, miten jännittävää on pelata näinkin vanhaa peliä. Vaikka grafiikka on palikkaista sössöä, riittävät loistava äänimaailma ja kankea liikkuminen nostamaan pelon selkäpiihin. Loistavaa, kerrassaan loistavaa.

Onneksi sain sentään tuon jakson suollettua pihalle, kyllähän siinä ikä ja terveys meni. Ajattelin ryhtyä seuraavan videon tekoon jo lähipäivinä, koska loppuvuodelle olisi niin paljon retropelejä käsiteltäväksi!

Mutta tosiaan, olisihan tässä uutuuspelejäkin mitä tahkota. Etenkin maan mainio Rayman Legends -tasoloikka, jonka sain onnekseni täysin ilmaiseksi Wii U:lle. Ajattelin aluksi tehdä siitä videoarvostelun, mutta enpä taida jaksaa. Haluan mieluummin keskittyä sen pelaamiseen kaikessa rauhassa ja ehkä avautua enemmän täällä blogin puolella lähiaikoina. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, että se on Wii U:n parhaiden pelien joukossa.

1 kommentti:

  1. Retroluolasto/Arvostelu ehdotuksia: Jurassic Park: Trespasser ja Jurassic Park: The Game

    VastaaPoista