sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viemärin hajuinen videoarvostelu ja muuta jorinaa

Vau, syksy on virallisesti saapunut!

Vasta viikko sitten pukkasin pihalle Retroluolasto-jakson NES:n Turtlesista. Nyt on aika tarttua tähän Activisionin tuottamaan uunituoreeseen Turtles-elämykseen! Tietenkin kokemus on samaa luokkaa kuin jos upottaisi näppinsä kädenlämpöiseen paskaan, mutta eipä mennä vielä asioiden edelle.Myönnän, että minulla oli etukäteen vähän kovemmat ennakko-odotukset Out of the Shadowsia kohtaan. Kesällä näkemäni trailerit esittelivät herkullista toimintaa ja aitoa ninjakilpikonnameininkiä. Lopputulos olikin sitten aika lailla trailereita laimeampi. Hyvä taistelu kantaa peliä pitkälle, mutta ei läheskään loppuun asti. Miten näin naurettavan lyhyt kokemus voi tuntua venytetyltä ja tylsältä? Onneksi sentään (saatanan rumat) uudet kilpikonnat ovat palanneet takaisin 80-luvulta tuttuihin tapoihinsa. Ne syövät jälleen pizzaa ja heittävät todella kökköjä vitsejä, kuten asiaan kuuluu. Lapsi sisälläni hihkui innosta, mutta kyynisenä pelinörttinä havaitsin pelin kaikki kompastuskivet.

Kirjoitin pelistä myös ihan kunnollisen arvostelun IGN Suomen sivuille, josta sen voi lukea varmaan maanantaihin mennessä. Arvosana 6,5 kuvaa kokemusta mielestäni aika hyvin. Kauttaaltaan keskinkertainen, mutta ei niin huono, että sille voisi avoimesti nauraa. Nyt jäin vain vähän pettyneeksi.

Onneksi loppuvuodesta riittää paljon hyviäkin pelejä. Yksi näistä saapui minulle perjantaina postissa, mutta en editointikiireideni vuoksi ole ehtinyt vielä aloittaa sitä. Kyseessähän on Wii U:n Rayman Legends, jota olen odottanut kuola suupielessä! Nauhoittelimme sen kunniaksi Rayman-pelisarjaa käsittelevän Pelaajaboardcast-jakson, jonka minä juonsin. Jos jaksat kuunnella yli 2½ tuntia läppää videopeleistä ja niiden vierestä, kannattaa tutustua Pelaajaboardcastiin. Se on kuitenkin tehty pelaajilta pelaajille, joten mukana on poikkeuksellisen suoraa ja innostunutta keskustelua peleistä ja aiheeseen liittyvistä ilmiöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti