perjantai 13. syyskuuta 2013

VITTU PERKELE (Vihaan sinua, Pinnacle Studio 15)

Voi vittujen kevät että osaa vituttaa. Saatana. Olen eilisestä asti editoinut uutta Retroluolasto-jaksoa muna pystyssä ja vaahto lentäen. Aherrukseni ansiosta olin saanut editoitua jo noin kuuden minuutin edestä sitä vitun paskaa. Sitten editointiohjelma kaatuu, kuten se vitun usein tekee saatana. Siis vaikka onkin OIKEALLA RAHALLA ostettu ohjelma. No tallennustiedosto on ilmeisesti korruptoitunut tuon saatanan vitun kaatumisen ohella, perkele. Nyt koko vitun lutkaa ei voi avata ilman että ohjelma lakkaa vastaamasta kuin paskalla istuva mykkä homo. Niinpä joudun aloittamaan kaiken jälleen alusta. Mieluummin söisin abortoidun sikiön kuin aloittaisin uuden projektin tällä verisestä ripulista revityllä kuppaisten huorien koodaamalla itsestään kaatuvalla rampautuneiden kiinalaisten editointiohjelmalla.

Toisin sanoen saatan laittaa uutta videota kehiin joskus viikonloppuna. Ehkä. Vittujen kevät.

7 kommenttia:

 1. Haha, ihana avautuminen:D Toki surullinen tapaturma...

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. En edes tajunnut, mutta totta turiset! Neiti fortunalla oli katala juoni varattuna pääni menoksi...

   Poista
 3. Tuttua Pinnaclea. Vähän kuin konsolipelaaminen hc-pc-pelaamiseen verrattuna: mukavan "kasuaalia" touhua silloin kun toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niinpä. Parempia ohjelmia on todistetusti olemassa. Pitänee vaihtaa jossain välissä.

   Poista
 4. Suosittelisin ostamaan Adoben tai Sonyn editointi softia, ovat kalliita(tai ilmaisia jos viihty piraattilahdilla) mutta ainakin luotettavia ;)

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä niin totta... Itsekin kun olen tuon uusimman pinnaclen kanssa koittanut työskennellä, niin kyllä muutama ärräpää on tullut huudeltua ilmoille. Harmi sinällään, koska muuten sitä softaa itsessään on niin mukava käyttää (meikäläisen tasoinen paviaanikin oppii helposti).

  VastaaPoista