tiistai 1. lokakuuta 2013

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD -arvosteluNo huh huh. Meikältä meinasi ylisanat loppua kesken tätä arvostelua vääntäessäni! On loppupeleissä melko vaikeaa tiivistää yhdelle videolle, mikä tekee omasta suosikkipelistä niin tajuttoman hyvän. Voisin höpistä The Wind Wakerista vaikka kaksikymmentä tai kolmekymmentä minuuttia, enkä silti saisi kaikkea kerrottua. Videota paremmin onnistuin valuttamaan vuolaista tuntemuksiani oikeaan kirjalliseen arvioon, joka ilmestyy IGN Suomeen lähipäivinä. Käykäähän stalkkailemassa kun ehditte.

The Wind Waker HD:n arvostelu oli siinäkin mielessä vaikeaa, että suureen osaan pelaajista se ei iske yhtä kovaa kuin minuun. Voi olla, että GTA 5:n parista loikkaava Pentti peruspelaaja kokee sarjakuvamaisen seikkailun jotenkin vanhanaikaisena tai rajoittuneena. Ocarina of Timeä muisteleva ikäloppu fani voi pitää grafiikkaa luotaantyöntävänä. Wiillä pelaamiseen tottunut pentu saattaa pettyä taistelun helppouteen... Mutta en tietenkään voinut lähteä tekemään arviota sellaisesta näkökulmasta, että yrittäisin kertoa pelistä jonkun toisen silmin. Tämä on minun perusteltu mielipiteeni. Ja minun mielestäni The Wind Waker HD on eräs kaikkien aikojen parhaista videopeleistä. Kenties oma suosikkini.

Aloitin jo toisen läpipeluukierroksen, mutta samalla ajattelin aloittaa Super Metroidin jyystämisen. En ole kyseiseen klassikkoon ikinä koskenut, niin uskomatonta kuin se onkin. Peliä käsittelevä Retroluolasto ilmestyy sitten joskus.

3 kommenttia:

  1. Huomenna ostan tämän pelin muna pystyssä Game Housesta! :D

    VastaaPoista
  2. hyvä arvostelu! omani on varattu ganondorf-figuureineen, tänään siis hieno ilta tulossa. gta ei ole mitään verrattuna tähän.

    VastaaPoista
  3. Menee kyllä ostoskoriin kunhan alkuperäisen vetäisen läpi.

    VastaaPoista