maanantai 11. marraskuuta 2013

Retroluolasto: Aliens Versus Predator


 

Meikä on ollu Alien -leffojen fanipoika jo ihan skidistä lähtien. Sinänsä vähän hassua, koska elokuvasarja tunnetaan synkästä ja lohduttomasta tunnelmastaan sekä tietysti verisyydestään. Mutta siitä huolimatta pääsin kattelemaan näitä tieteiselokuvien merkkiteoksia jo varhaisella iällä. MTV3:n lauantai-actionit olivat silloin parasta kamaa ikinä, ja joskus Alienit saapuivat sinne peräkkäisinä viikonloppuina. Sen jälkeen en ole saanut tarpeekseni näistä luonnonoikuista. Predator ykkösen puolestaan olen katsonut varmaan puolen kymmentä kertaa ihan vain Arskan takia, mutta muuten kyseinen sarja ei ole minulle yhtä tärkeä.

Joka tapauksessa näiden kahden tieteissarjan naittaminen keskenään oli täydellinen idea. Vähän kuin pistäisi yhteen suklaan ja pekonin. Tai kossun ja Batteryn. Tai dinosaurukset ja jättiläisrobotit. Tai... Ymmärsitte varmaan. Ostin tämän vanhan Aliens Versus Predatorin joskus monta vuotta sitten Steamista ihan vain siksi, että näin ikivanha peli pyöri jopa läppärillä mukisematta. Tuolloin en ihan kauheasti lämmennyt vaikealle ja kömpelölle räiskintäpelille, mutta nyt osasin asennoitua oikealla masokistisuudella. Tekisi melkein mieleni kokeilla sitä vuonna 2010 ilmestynyttä uusinta AvP -peliä, vaikka sitä haukutaankin kamalaksi pökäleeksi.

Nyt väitöskirjaa lukemaan. Videon editointi on hauska harrastus, ja parhaimmillaan se toimii kätevänä harhautuksena opiskelujen suhteen. Pitäisi vielä keskittyä kurssien suorittamiseen muutamien viikkojen ajan, ennen kuin pääsen nollaamaan aivoni joululomalla. Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti