lauantai 7. joulukuuta 2013

Super Mario 3D World -arvostelu

Tässä se nyt olisi: Super Mario 3D Worldin arvostelu! Pistin sen sen pihalle eilen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Mikäpä sopisi paremmin itsenäisyyspäivän tunnelmaan kuin japanilainen videopeli, jonka pääosassa on italianamerikkalainen putkimies Sienivaltakunnasta? No ei mikään!Väänsin tämän arvion kasaan hypernopeudella. Ostin pelin keskiviikkona, ja video oli Youtubessa ihmisten ihasteltavana alle kaksi vuorokautta myöhemmin. Tämä ei kuitenkaan kerro siitä, että olisin vain kiirehtinyt munat vaahdossa. Oikeasti ehdin pelata peliä aika runsaasti parin päivän aikana, ja videoiden editointi alkaa sujua jo rutiinilla. Tekisi vain mieli arvioida enemmänkin pelejä, mutta juuri tällä hetkellä ei ilmesty oikein mitään itseäni kiinnostavaa... Ei ainakaan Xbox 360:lle tai Wii U:lle. Pitäisi varmaan ostaa PS4 joskus ensi vuonna, että pääsen arvioimaan muutakin kuin Nintendon yksinoikeuspelejä tai kaiken maailman tasoloikkia.

Pakko silti vielä sanoa, että 3D World on yksi viime vuosien parhaista peleistä! Jopa Mario-hyppelyiden mittapuulla se erottuu edukseen hyvän fiiliksensä ansiosta. Nintendo pystyy ylittämään itsensä silloin kun oikein tosissaan yrittää. Harmi vain, että nyt pitää keksiä jotain muuta pelattavaa joulua varten. Sonic Lost World oli jäätävää paskaa, Zeldan ehdin jo kokea ja pian myös tämä uusi Mario on tahkottu täydellisesti läpi. Pakko keksiä jotain muuta, millä pääsen hemmottelemaan itseäni joulunjälkeisinä päivinä!

1 kommentti:

  1. Arvostelu ehdotus:
    Tee sellainen New Super Mario Bros. arvostelu video, jossa arvostelisit kaikki NSMB pelit ensimmäisestä DS versiosta aina New Super Mario Bros. U:hun asti . Eli arvostelisit kaikki 4 NSMB peliä samalla videolla ja lopuksi kertoisit mistä itse olet eniten pitänyt. Sähän teit jo sen New Super Mario Bros. 2 ensifiilistelyn, mutta et ole kertonut lopullista mielipidettäsi pelistä :)

    Lisää Marioi arvosteluja muutenkin voisi olla. Mikäpä estäisikään sinua esim arvostelemasta klassista SMB3:a.

    T: DaltonVideosFinnish YouTubesta

    VastaaPoista