torstai 24. huhtikuuta 2014

Syntymäpäivän kunniaksi mielipuolista kaahailua!

Jaahas, Maapallo on näköjään kiertänyt auringon jälleen yhden kerran. En ole elämäni aikana ollut yhtä välinpitämätön syntymäpäiväni suhteen, mutta kaipa se kuuluu aikuisuuteen. Kun ikävuosia on mittarissa 22, ei vuosi mihinkään suuntaan vaikuta oikeastaan mihinkään. Miksipä siis turhaan hehkuttamaan omaa syntymäpäivää etukäteen? Se hyvä puoli synttäreihin kuitenkin kuuluu, että sain edelleen perheeltä hieman rahaa elämiseen. Yritän olla kuluttamatta kaikkea vapun juhlimiseen!

Kahtena edellisenä syntymäpäivänä olen julkaissut Youtuben puolella jonkin Zelda-aiheisen videoarvostelun. Tänä vuonna en keksinyt mitään kivaa Zeldaan liittyvää, mutta hemmottelin itseäni todellisella lapsuuteni klassikolla. Kas tässä on peli, jonka pariin olen palannut kahdeksanvuotiaasta saakka tasaisin väliajoin.Tämä oli itse asiassa ensimmäinen kerta, kun pääsin aivan itse tahkoamaan CTR:n läpi sataprosenttisesti. En nimittäin omistanut peliä (enkä edes Pleikkaria) kun olin kakara. Aluksi ajattelin vain kokeilla yksinpeliä pikaisesti, mutta sen jälkeen huomasin jumiutuneeni telkkarin äärelle tuntikausiksi kerrallaan. Crash Team Racingin äärellä sielu lepää. Lopputekstien vilistessä ruudulla saatoin melkein tuntea yksinäisen intiaanikyyneleen valuvan poskeani pitkin... Tällaisia pelejä ei vain enää tehdä.

Paitsi Mario Kart 8, joka julkaistaan ensi kuussa. Se näyttää vitun mahtavalta.

Syntymäpäivää juhlistaakseni taidan painella illalla juomaan kaljaa hevimestaan. Bileistä ja porukasta ei ainakaan luulisi olevan puutetta edes torstaina, sillä opiskelijoiden vapunvietto alkoi jo toissapäivänä. Siis oikeasti. Kymmenen päivää vapunviettoa. En ymmärrä miten rakkailla opiskelijatovereillani riittää A) Rahat B) Maksa tuollaiseen hauskanpitoon... Mutta ehkä otan itse selvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti