perjantai 23. toukokuuta 2014

Minäpä olen kesälomalla... Tavallaan!
AHHHHH JÖSSESS SEHÄN ON KESÄ

 


Kuten yllä lojuvasta kuvatuksesta voi havaita, kesä on saapunut jopa Lapin peräkylille. Mitä nyt pari jäälauttaa seilailee edelleen mummolan laiturin vieressä... En siis taida ihan vielä pulahtaa Kemijärven hyisiin syövereihin. Mutta ainakin aurinko paistaa ja lämpölukemat nousevat sinne kahdenkymmenen paremmalle puolelle. On siis viimeinkin oivallinen aika aloittaa shortsikausi. Karvaiset sääreni ovat pitkän talven jäljiltä niin kalpeat, että niiden pinnalle voisi heijastaa elokuvia videotykiltä... Toivottavasti jokapäiväiset kävelylenkit auringonpaisteessa muuttavat vampyyrimäisen hipiäni katu-uskottavan ruskettuneeksi.

Viettäisin mielihyvin vaikka koko loman Kemijärvellä, mutta ikävä kyllä velvollisuudet kutsuvat takaisin Ouluun. Pitäisi suorittaa tenttejä, kun en onnistunut huijaamaan itselleni töitä. Onneksi kesällä voin sentään päntätä riippumatosta käsin, joten en aio ottaa liikaa paineita opiskelujen suhteen. Sitä paitsi onnistuin nappaamaan itselleni opinto-oikeuden informaatiotutkimuksen sivuaineeseen. Saattaa siis hyvinkin olla, että päädyn maisteriksi valmistumisen jälkeen kirjastotädiksi! Kirjastossa työskentely olisi meikäläisen kaltaiselle sisätiloissa viihtyvälle otukselle vallan mainio uravaihtoehto. Olen todella tyytyväinen siitä, että minulla on ehkä ensimmäistä kertaa mielessäni jokin ammatti mihin pyrkiä. Vaikka se ei olekaan mikään hyväpalkkainen tai tolkuttoman luova ala.

Tulevaisuuden pohtimisen sijaan taidan keskittyä lähiviikkoina auringonpaisteessa köllöttelyyn ja pelaamiseen. Luoville projekteillekin pitäisi löytää aikaa kaiken tämän laiskottelun keskeltä. Ei ole helppoa opiskelijan elämä! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti