perjantai 20. kesäkuuta 2014

Arvostelussa arjalaisten armotonta listimistä!


Wolfenstein: The New Order on toistaiseksi vuoden kovin yllätys pelirintamalla. Vielä vuosi sitten kiinnostukseni tätä tavallisen näköistä räiskintää kohtaan oli enemmän tai vähemmän nollissa. Tämän kevään aikana Wolfenstein alkoi kuitenkin vaikuttaa koko ajan lupaavammalta. Armottoman verinen vaihtoehtoiselle kuuskytluvulle sijoittuva räiskintä erottuu edukseen, kun vastassa on tusinan verran "moderneja ja vakavia sotapelejä".. Odotin silti saavani "vain" tyylikkään ja mustalla huumorilla varustetun natsintapporymistelyn. Lopputulos osoittautui kuitenkin erinomaiseksi elämykseksi, joka sisältää ketsupilla läträämisen lisäksi oikeaa sisältöä.

Tätä videota editoidessani iski heti sellainen tunne, että minun tulisi palata The New Orderin pariin uudestaan. Todella harvinaista, yleensä jaksan läpäistä pelit vain kerran jos sitäkään. Mutta The New Order onnistuu yhdistämään elokuvamaisen kerronnan, ikimuistoiset hahmot ja hyvän toiminnan. Moni on sitä yrittänyt, mutta vain harva onnistunut. Olisin jopa valmis ostamaan pelin uudestaan PS4:lle sitten joskus, kun varani riittävät moisen rotiskon hankkimiseen. Tällaisia tarvittaisiin lisää.


1 kommentti:

  1. Jotain dinosaurus aiheista peliarvostelua olisi kiva nähdä taas vaihteeksi. Vaikka Trespasser tai jokin muu Jurassic Park - peli. Super Nintendolle ja PlayStationille on ainakin muutama sellainen tehty ;)

    VastaaPoista