sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Alkusyksyn taivaallista saamattomuutta.

Säännöllisyys, mitä se on? Enpäs tiedä, mutta kai tänne blogiin voisi jotain kirjoitella taas vaihteeksi. Jos tekemättömyydellä voisi tienata, olisin varmasti meleko äveriäs!

Oletin, että opiskelujen jatkuminen vaikuttaisi meikäläisen päivärytmiin edes jollain tasolla. Mutta ainakaan alun perusteella ei siltä vaikuta. :D Luentoja ei ole nyt syksyllä ruuhkaksi asti, vain muutama siellä täällä. Esimerkiksi historiaa en tänä vuonna tule opiskelemaan kuin yhden kurssin verran. Siis koko vuoden aikana! Paitsi tietenkin jos laskee kandin väsäämisen mukaan. Hyi, kai sekin urakka pitäisi muka aloittaa jossain välissä. Varmaan keväällä. Nyt pitää keskittyä siihen, että saisin elokuvatutkimuksen ja viestinnän sivuaineet pakettiin ennen joulua.

Meikän syksy on leppoisasta alusta huolimatta ollut ihan viihtyisä. Kavereiden kanssa tulee roikuttua tavallistakin enemmän. Osittain varmasti koska Harri asuu viimein täällä ihmisten keskuudessa. Eilenkin palloiltiin Harrin ja Mikaelin kanssa baarissa perseilemässä valomerkkiin saakka. Toissapäivänä puolestaan riehuttiin pelaajaboardilaisten keskuudessa elämää suuremmassa peli-illassa. Siitä tulee videota joskus kun ehdin tai jaksan. Vain harvana iltana on oikeasti aikaa jäädä kämpille väsäämään videoita saati pelaamaan jotain itsekseen. Ja se on oikeastaan hyvä juttu. Talven saatananmoisilla pakkasilla luulisi olevan ihan tarpeeksi aikaa kämpässä möllöttämiselle.

Äitikin käväisi viikko sitten hieman sisutamassa meikän opiskelijakämppää. Asun tosiaan kolmen ihmisen solussa, ja kämppäkaverini ovat jopa meikäläistä pahempia erakon kuvatuksia. Niinpä kämpän sisustus suorastaan huokuu tuota yhteistä piittaamattomuutta ja askeettisuutta. Kuka kaipaa mattoja tai verhoja, kun yhteisissä tiloissa ei tule oleskeltua oikeastaan ikinä? Noh, äitiä tuollainen poikamiesmeininki ahisti sen verran syvästi, että päätti tuoda autolastillisen tavaraa mukanaan Ouluun. Nyt kämpässä on neljä mattoa enemmän, keittiön verhoja voi katsella oksentamatta ja löytyypä eteiskäytävästä näppärä kaapin kuvatuskin. Pakko myöntää, että asunto on heti huomattavasti viihtyisämmän oloinen kuin ennen. En silti suostu viettämään aikaani yhteisissä tiloissa. Siinähän saattaisi vaikka törmätä kämppäkavereihin!


No mutta hei! Ylihuomenna julkaistaan odotettu tieteisräiskintä Destiny! Teen siitä videoarvostelun niin nopsaan kuin suinkin kykenen. :) Tuskin kuitenkaan ensi viikolla vielä. Onneksi netistä ei tekeminen lopu silloinkaan kun olen saamaton laiskuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti