torstai 25. joulukuuta 2014

Jouluinen arvostelu ja uusi täppäri!

Ensiksi hoidan pois alta pakollisen mainostuksen: Tässä olisi se moneen otteeseen myöhästynyt Super Smash Bros. -arvostelu! Meikäläisellä oli kerrankin aikaa rentoutua ja editoida hiljalleen, minkä takia video on pistetty kasaan hivenen huolellisemmin kuin yleensä. Kamalan flunssan vuoksi höpinöiden äänittäminen oli kuitenkin taistelua. Köhisin, pihisin, kiroilin ja yskin kuin mikäkin ketjupolttaja. Lopullisessa versiossa kamala tuskani onneksi peittyy innokkaan sepityksen alle. Ainakin luulisin.
Joulu on tähän saakka sujunut aika rennoissa fiiliksissä, kuten aiemmin ounastelinkin. Ruokaa, juomaa ja pelailua. Sain jopa lahjoja, vaikka en niitä pyytänyt enkä varmaan ansainnutkaan. :D Rahallisen sponsoroinnin lisäksi Finnkinon jouluahjaliput ovat muodostuneet jo perinteeksi. Löydän niille takuulla käyttöä, etenkin koska ensi vuodesta tulee aika mainio elokuvavuosi. Lisäksi kääreistä paljastui Don Rosan nimikirjoituksella varustettu Aku Ankka-albumi (Oih!) ja poikamiehen kämppään soveltuvat monitoimisakset. Niistä löytyy muun muassa metallilankaleikkuri, nyörileikkuri, pullonavaaja, naskalikärki, saksenteroitin ja voimalovi kevyelle köydelle. Huhujen mukaan niillä voi myös leikata paperia.Kaikista seksikkäin joululahja oli kuitenkin uusi 3G-tablettitietokone... Yhhh. Inhoan tuota sanahirviötä. Ja ylipäätään sanaa tabletti. Itse suosin sanaa täppäri, mutta sitä pidetään kuulemma kummallisena. No kuitenkin, armas äitini lahjoi minua parin sadan euron hintaisella Lenovo Tab A10-70 Android-täppärillä. Yritin ensiksi vastustella kohteliaasti, mutta toista kertaa en pystynyt kieltäytymään. :D Täppärit ovat juuri sellaisia kapistuksia, minkä omistaminen kiinnostaa, mutta jonka ostamiseen varallisuus ei ikinä riittäisi.

Lenovon laite on saanut arvosteluissa runsaasti kehuja, ja päivän käyttökokemuksen perusteella voin allekirjoittaa ne. Kymmenen tuuman näytöllä varustettu kapistus on paljon suorituskykyisempi kuin olisin osannut kuvitella! Nopea nelinydinprosessori takaa sen, että kaikki pyörii mukisematta. Resoluutio ei ole iPadin tapaan retina-luokkaa, mutta kaikki verkkosivuista tv-sarjoihin toistuu kristallinkirkkaana. Katseluelämyksiä edesauttavat Dolby-kaiuttimet, jotka arvostelujen mukaan vetävät vertoja jopa kaikista kalleimpien mallien vastaaville. Se on helppo uskoa.

Latasin laitteelle kokeilumielessä pari peliäkin. Galaxy on Fire 2 toimi mainiosti, samoin kuin Riptide GP2. Wolf Among Us näytti hieman totuttua köpöisemmältä, mutta pyöri oikein pelikelpoisesti. Vähän jopa pelottaa, josko minustakin tulee kohta mobiilipelien orja! :D Latasin Lenovolle myös Xbox Smartglass-sovelluksen, jolloin lättyä voi käyttää yhteydessä Xbox Oneen. En tahdo uskoa, kuinka pitkällä tulevaisuudessa elämmekään!

Tekstitykset kertovat kaiken

1 kommentti:

  1. Ensimmäisessä G&A videossa taisit mainita jokavuotisen tapasi pelata jokin Nintendon peli joulunpyhillä. Mikä peli tarttui tänä vuonna käteen, vai veikö uusin Smash Bros sen paikan?

    VastaaPoista