torstai 12. maaliskuuta 2015

Bayonetta 2. Ouuh beibi!

Aiemmassa postauksessa mainostamani video on nyt ihmisten katseltavissa. Osallistuin nimittäin MoonTV:n peliohjelmakilpailuun Bayonetta 2-arvostelulla! Pätkän ja kaikki muutkin kilpailuun osallistuneet työt voi mulkaista tuosta:

MoonTV: Peliohjelmakilpailu

Oli ilo huomata, että meikäläisen arvostelu sai osakseen pari kiittävää kommenttia. Ehkä sain kilpailun kautta muillekin videoilleni pari uutta silmäparia. Voitto alkaa näyttää epäuskottavalta, mutta väliäkö tuolla. Videon teko oli hauskaa ja näin sen eteen hieman vaivaakin. Tällä kertaa arvion rakenne oli vähän epätavallinen, mutta tein sen tarkoituksellisesti. Arvostelut eivät saisi valua liian kaavamaisiksi ja samaa kässäriä seuraaviksi sepustuksiksi. Ei tämä mikään paras ole, mutta omaan tasoon nähtynä ihan hyvä kuitenkin.

Harmikseni videon julkaisun kanssa tapahtui kummallista möhlimistä. Kun kilpailu alkoi, päätin lopulta julkaista arvostelun myös omalla Youtube-kanavallani. MoonTV tuli kärppänä paikalle itkemään, ettei niin saa tehdä. Niinpä piilotin pätkän tuubista kilttinä poikana. Olisi ollut varmaan kätevää, jos MoonTV kertoisi kilpailun säännöt etukäteen, eikä paljastaisi niitä jälkiviisaasti. :D

Nyt pitäisi keksiä jotain täytettä Youtuben puolelle. Ehkä alan tänään kuvaamaan lisää Retroluolastoa. Tai sitten jotain filleriä. Saa nähdä.

2 kommenttia:

  1. Ookko Vulpes pelannut ikinä ensimmäisen Playstationin klassikkoa Ape Escapea? Siitä voisi saada mainion retroluolaston. Jatko-osat ovat myös mainioita.

    Hyvää settiä oli tuo Bayonettan arvostelu. Muutenki aina innolla odotan uusia videoita.

    VastaaPoista
  2. Hyviä, eikun loistavia videopätkiä!! Jatka samaan malliin. Aina ootan kovasti että tulee lisää vidoita!

    VastaaPoista