lauantai 6. kesäkuuta 2015

Olen uskomaton tunari :D

Kuka muistaa vielä upouuden polkupyörän, jota hehkutin alle kaksi kuukautta sitten? Tuon kauniin Nopsa Kombin, jonka selässä päätin polkea elämäni loppuun saakka? Onnistuin pistämään sen vahingossa lihoiksi viime viikolla. Ja tyyliini kuuluvasti romutus oli sangen näyttävä. :D Meikälle ei sentään käynyt kuinkaan, koska mäihäni on kaikessa kehnoudessaan myös satumaisen hyvää.

Lyhyesti kerrottuna päätin keskiviikkoisen terassi-iltaman päätteeksi polkaista Mäntylään kavereiden luo. En siis ollut kännissä, ainoastaan kahden kaljan alaisena. Näinhän ne kaikki tarinat alkavat, mutta tosiaan. Pojat viettivät omaa iltaansa lammella metsän keskellä. Kuolemaa pelkäämättä ohjasin hipsterimankelin möykkyiselle metsätielle. Noh, aloin taas tavoilleni tyypillisesti pohtia avaruuden rakennetta ja elämän sattumanvaraisuutta, kun äkkiarvaamatta lensin pyörän selästä maahan. En naamalleni tai edes perseelleni, vaan suoraan jaloilleni. :D En edes ehtinyt hoksata mitään kuten tavallista. Polkupyörä oli osunut maasta pilkistävään kantoon, kipannut meikäläisen pois kyydistä ja siinä sivussa vääntäytynyt ajokelvottomaksi möhkäleeksi.

Tämän ei kai pitäisi näyttää... Tältä?


Hieman yllättäen en muuttunut raivon voimasta vihreäksi Hulkiksi. Päivä oli nätti ja kavereiden kanssa asialle tuli vain repeiltyä. Mutta elämä ilman polkupyörää osoittautui sangen tuskalliseksi. Välimatkat tuntuivat äkkiä kolminkertaisilta, enkä ollut kyllin porvari kulkeakseni busseilla. Sykkeli piti siis saada fiksattua mahdollisimman nopeasti.

Päätin kysyä Intersportista, josko  pyörässä olisi runkotakuu tai jotain vastaavaa. Tietysti vähän kaunistelin asioita kuten kunnon lusmu tekee näissä tilanteissa. Kerroin pyörän tökänneen kiveykseen, koska en jaksanut selitellä seikkailujani pyökkimetsässä. Intersport kuitenkin pesi kätensä koko jutusta ja kehotti viemään pyörän korjattavaksi. Pakkohan se oli, perhana.

Yli viikon ajan sain kärvistellä köyhänä kävelijänä. Mutta onneksi sain armaani takaisin jo eilen. Etuhaarukka ja takarengas (Mitenhän sekin puhkesi) menivät  vaihtoon, ja koko lysti maksoi hivenen alle 150 euroa. Onneksi olen jo saanut palkan kuukauden mittaisesta kesätyöstä Tietomaassa. Muuten olisin aika kiipelissä. :D

Asiasta toiseen: Olen laiminlyönyt sekä blogia että Youtubea aika rankasti viimeisten viikkojen aikana. Mortal Kombat X:n arvostelun olisi pitänyt tulla jo ajat sitten, mutta homma venähti pahasti. Ensi viikolla se kuitenkin tulee. Ja pian sen jälkeen lisää Retroluolastoa, jos asiat etenevät odotetusti.  Jee jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti