maanantai 28. syyskuuta 2015

Blogi päättyy, elämä jatkuu. Kiitokset! Kuten otsikosta näkyy, olen päättänyt lopettaa Viimeisen luolaston ylläpidon. Joku irvileuka voisi toki huomauttaa, että tein sen jo ajat sitten, hah hah! Näillä näkymin tämä on kuitenkin viimeinen blogitekstini täällä. Vielä pari viikkoa sitten suunnittelin blogin henkiinherätystä pitkän kuivan kauden jälkeen. Sitten tajusin, etten jaksa enää pakottaa itseäni aktiiviseksi. Kirjoitus ei synny pakottamalla, ja oikeastaan koko vuoden ajan blogiin kirjoittelu on tuntunut urakoinnilta. Parhaimmillaan toki palkitsevalta ja jopa hauskalta urakoinnilta, mutta kovin into on jo laantunut. Niinpä pistän pillit pussiin, ainakin tältä erää. 

Ei kannata tietenkään huolestua, sillä meikän elämässä ei ole meneillään mitään suurta ja dramaattista. Olen vain tullut siihen lopputulokseen, ettei minulla ole juurikaan sanottavaa. Yksityiselämä on yksityistä, pelijuttuja käsittelen videomuodossa, ja oikein muuta en yleensä jaksa kirjoitellakaan. :D

Youtuben puolella tulen jatkamaan vielä entiseen malliin, ja varmasti viime aikoja aktiivisemminkin. Minulla on tätä kirjoittaessani jo kaksi videota hyvin hyvällä mallilla, ja niistä ensimmäinen ilmestyy lähipäivinä. Muistakaahan siis tilata meikän kanava tuubin puolella, jos ette ole sitä jo tehneet! Kun aloitin Viimeisen luolaston ylläpidon, vasta suunnittelin videoiden postailua verkkoon. Nyt tilaajia on jo useampi tuhat, mikä on tietysti tosi mieltä lämmittävää. Minun pitäisi panostaa tuohon puoleen entistä enemmän, ja sen tulen myös tekemään. Parasta Youtubessa on tietenkin kommenttien saaminen, joten muistakaahan pistää vihapostia siihen suuntaan myös jatkossa. :) 

Kiitokset vielä kaikille blogin lukijoille! On ollut ilo huomata, että meikäläisen sekavia avautumisia tosiaan luetaan. Nyt Viimeinen luolasto saa jäädä tänne muistoksi näistä Oulussa viettämistäni villeistä chilleistä ja kaiken kaikkiaan sangen mainioista nuoruusvuosista. Luultavasti luen näitä kirjoituksiani partaan naureskellen joskus vuosien päästä! Ja kuka tietää, kenties palaan blogien kentälle joskus tulevaisuudessa. Olettaen, että keksin uusia kujeita ja saan takaisin intoni kirjoittaa. Mutta enpä menisi nyt lupailemaan yhtään mitään. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo mukanaan. :)

Hauskoja hetkiä toivottaa Vulpes Arctos. Tai siis Kumpulan Tuomas.

9 kommenttia:

 1. Ei herralla sattuisi löytymään twitteriä? Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ja tämä postaus nyt kieltämättä jättää kolon sydämeeni. Kolon jota pelkkä youtuben kanavasi ei suostu täyttämään. (Kylläpä kuulostan stalkerilta D:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogista! Tämä on ollu ainoa blogi mitä oon jaksanu seurata alusta loppuun, kirjotat tosi hyvin! Jos et jo tee, niin sinun pitäis löydä rahoiksi kirjottamisella, vaikka freelancer arvosteluilla. :)

  VastaaPoista
 3. Hienoimpia blogeja joita olen lukenut, kiitoksia että jaksoit näinkin pitkään. Kyttääminen jatkuu youtuben puolella.

  VastaaPoista
 4. Blogisi on ollut blogi ainoa mitä olen ikinä lukenut. Asun itsekkin oulussa ja siksi ouluhuumorisi on näissä blogeissa iskenyt hyvin paljon. Muistam kum kerran olin sairaana enkä jaksanut sängystäkään nousta ja löysin kanavasi ja blogisi. Blogisi pn myös piristänyt mukavasti esim. Psykologian tylsillä tunneillä :D Kiitos Tuomas

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia itsellesi blogin ylläpitämisestä. Löpinöitä on ollut mukava lueskella, vaikka kommentointini onkin jäänyt vähälle. Täällä on kuitenkin tullut säännöllisesti vierailtua siitä lähtien kun tänne ensimmäistä kertaa tieni löysin. Kiitos tästä ja näkyillään Youtuben puolella!

  VastaaPoista
 6. Harmi jos tähän jää blogin päivittely. Kiitos kuitenkin menneestä! Moni arkiaamu on lähtenyt mukavasti käyntiin blogia lueskellen. Onneksi Youtubea et hylännyt:) siellä nähdään.

  VastaaPoista
 7. Hohoh itelläki vuoden sisällä inspis blogailusta lähtenyt aika tehokkaasti. Turha sitä pakottaa itseä kirjottamaan jos ei ole semmoinen fiilis. Nyt kun jätkällä yksi prokkis vähemmän niin mieshä ehtii paremmin osallistumaan podcasteihi!1! Jipiii.

  VastaaPoista
 8. Oi tätä on kyl ollu kiva lukee, oot paras! :)

  VastaaPoista